tirsdag 13. juli 2010

CAMPINGPLASSENE        |        DANMARK    VS     TYSKLAND      VS        FRANKRIKE    |


Tenkte å oppsumere litt ang campingplassene på vei ned. Vi bodde jo på campingplasser i 3 land på på rappen.


Danmark…  der bodde vi på Hirtshals camping, en nydelig campingplass  som lå helt med kysten, kunne nesten skimte Danmarksbåten (men for all del ikke piffi plass).   Ankom jo ganske sent, men fikk nøtet kvelden, med et par glass sovemedisin (les..rødvin..), mygglys, teppe, og god stemning for at ferien endelig er igang. 
Eg var litt skeptisk til å sove i bilen, men det var faktisk ganske behagelig.. sov rett og slett godt og vil ikke stå opp når klokka ringte og det ble til vi forsov oss, men for de som kjenner oss er vi jo ikke akkurat raske i avtrekkeren:-)




 Tyskland....   er jo kjent for rent og pent, og det var det for så vidt også. Campingplassen het Mûnster Campingplass, og var stor. Denne var det navigasjonsdamen fra Sunmøre som fant fram til (grei funksjon egentlig). Vi kom for sent til at resepsjonene var åpen, og måtte derfor stå på den lille plassen som er for de som ankommer for seint, men en super ordning. Får tilgang til alle faselitetene og kan betale dagen etter. Her laget vi oss et lite måltid i bilen og det var veldig koselig. Selv om vi hadde kjørt i 40 grader, var slitne, klamme, irriterte, osv osv..  men hva kan man si, kjærligheten overvinner alt.. ehhh.
Her ble det også frokost og kaffi før vi drog og igjen litt sent avgårde.


    


   fortsettelse følger....



Frankrike… campingen I frankrike var fantastisk. Det var en liten landsby langt på landet som gps damen fant, stille rolig, koselig ”by”, lite folk, god mat og ikke minst gratis dusj. Eneste nedturen var at det ikke var nett tilgang, men hva kan du forventeJ

Sanitæranlegget var gullrent, skikkelig opptur etter hva vi hadde fått fortalt av bekjente ang renslighet på camping/offentlig annlegg.

Her koste vi oss skikkelig, fikk god pizza på byens eneste resturant, og frokosten dagen etterpå var selvfølgelig croissant med sjokolade og is-te. Kjempe sunt.. ehh.. nei eg vet!
Men hvem bryr seg, når det e ferie så kan man spise alt man vil og heller ta følgene etterpå.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar