søndag 4. juli 2010


HVA SÅ MED BILEN       |      FORTJENER VIRKELIG SKRYT

For de som ikke kjenner bilen I detalj, så kjører vi en 1986 Volkswagen T3 med campinginredning og såkalt Pop-Top (tak som slås opp, inneholder 2 sengeplasser og sørger for ståhøyde inne I bilen). Turen nedover har så langt vært ren glede. Det sitter en 2.1 liters vannkjølt boxermotor på 112hk I hekken, og marsjfart er behagelige 110-120 km/t. Jeg tar det forøvrig som et godt tegn at vi har kjørt fra samtlige T3’er vi har møtt J
Ulempen ved tilstrekkelig motorkraft er selvsagt tilstrekkelig bensinforbruk – målte I dag og vi kjører på 1,19 l/m, men da er det det 120 km/t hele dagen så man får da flyttet på seg.
Gikk også på en smell når det gjelder ”landstrøm” på campingplassene.. Som den rookie camperen jeg er så har jeg skjøteledning med 3-fas plugg I ene enden (passer I bilen) og vanlig stikkontakt I andre enden.. Nå viser det seg at campingplassene på kontinentet (og sikkert hjemme og, hva vet jeg?) har 3-fas I alle strømbokse ..så nå står vi her med rimelig slitent ekstrabatteri og lunkent kjøleskap.. Satser på å få kjøpt riktig kabel I morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar